Heinz Hildebrandt., indehaver af Dansk Træner Bureau, formidling mellem fodboldtrænere og fodboldklubber
Heinz Hildebrandt, indehaver af Dansk Træner Bureau,
ser frem til samarbejdet med det nye fodboldtechmedie
Footballogy.net. Foto: Futureline Media ApS

Footballogy.net, der allerede er startet op, vil skrive om alt indenfor ny viden og teknologi, men udelukkende med fodbolden, som omdrejningspunkt. På sigt vil også anmeldelser af produkter, blogs og kommentarer dukke op på mediet og det er specielt indenfor førstnævnte, at DTB, vil kunne spille en role, men også når det gælder perspektivering på nogle af de nye produkter.

Allerede nu, vil man kunne læse om to danske opfindelser, ja, faktisk hele tre, da de to af dem præsenteres i samme artikel og er konkurrerende produkter, nemlig en opstregningsmaskine styret af robotteknologi og satelitter.

– DTB ser frem til at samarbejde med det nye medie, der i dén grad kan være med til at gøre nye produkter kendte for specielt vores trænerkolleger ude i det ganske land. Et godt eksempel er sportskameraløsningen Veo, der jo blandt andet skaber en slags moderne taktiktavle version 2.0, fortæller Heinz Hildbrandt, indehaver af Dansk Træner Bureau.

ANNONCE

Og et andet produkt tages også under særlig behandling, nemlig sportskameraproducenten Veo, som også er rent dansk.

Dansk Træner Bureau ser frem til samarbejdet og ønsker Footballogy.net held og lykke med projektet.

ANNONCE