ANNONCE

Foreløbig ser det ikke ud til at bolden kommer til at rulle før 10. maj. Derfor må ledere, trænere og fodboldspillere finde andre løsningsmodeller at være “sammen på”. Det er vigtig at de to førstnævnte grupper får etableret en kontakt til spillerne, så man i det mindste kan fastholde en nødtørftig kontakte til spillere og medlemmer i det hele taget.

Nedenfor er der angivet nogle muligheder, der kan lette kontakten mellem ledere, trænere og spillere/medlemmer.


Sådan kommer du som træner i gang med Google Hangouts med din trup:

Du skal have følgende, for at bruge Hangouts

  • En Google-konto.
  • En computer eller telefon med kamera og mikrofon. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger kameraet og mikrofonen, når du starter et videoopkald for første gang.
  • En internet- eller dataforbindelse.

Der findes flere andre muligheder, som fx Skype, WhatsApp, Microsoft Teams og Zoom. Sidstnævnte har dog være i vælten pga udfordringer med sikkerheden og vi kan jo ikke have at oplysninger fra de virtuelle spillermøder kommer uvedkommende i hænde. Valget er selvfølgelig frit, men DTB anbefaler at bruge Googles videotjeneste til denne form for kommunikation, da det er både let og uden omkostninger for hverken klub eller spillere udover den data man forbruger via sin mobil. Og så giver Microsoft pga coronakrisen, netop nu seks måneder gratis på deres abonnement. Derfor giver det bedst mening at lave videokonferencer med truppen, når man er opkoblet til sit eget wifi af såvel økonomiske som sikkerhedsmæssige grunde. 

Se her en video om hvordan de grundlæggende funktioner fungerer i Google Hangouts.

PC: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.meetings&hl=da 

Mac: https://hangouts.google.com (foregår via en browser)

Iphone/&iPad: https://apps.apple.com/us/app/hangouts-meet-by-google/id1013231476

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.talk& 

Læs mere om tjenesten på googles supportsider: https://support.google.com/hangouts/answer/2944865?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=da&oco=1

ANNONCE