ANNONCE

Hjørring IF, der er moderklub til 1. divisionsklubben, Vendsyssel FF, søger nu en arvtager til den nu tidligere ungdomsudviklingstræner i klubben, René Thorsted Sørensen. 


Klubben har bedt Heinz Hildebrandt og Dansk Træner Bureau om at være sparringspartner i forbindelse med at finde den rette person til stillingen. For at komme i betragtning skal du som udgangspunkt være i besiddelse af DBU´s A-licens, men har du andre kvaliteter, som opvejer DBU-papiret, er du naturligvis velkommen til at kontakte Dansk Træner Bureau.

Netop ungdomsfodbolden har en stolt tradition i Hjørring, hvor man hvert år arrangerer den nok så kendte ungdomsturnering Dana Cup. Det sker den sidste uge i juli. Bo Jeppesen, der er ungdomsformand og bestyrelsesmedlem i Hjørring IF, har store ambitioner på klubbens vegne og byen som helhed bakker op om sporten.

Profilen skal kunne vejlede og hjælpe trænerne for de forskellige ungdomshold i den nordjyske klub. Jobbet som ungdomsudviklingstræner skal bestrides som et halvtidsstilling.

Så går du med ambitioner i maven og vil være med til at løfte den nordjyske klubs talentmasse til nye højder, så kontakt Dansk Træner Bureau og Heinz Hildebrandt for at lægge dit lod i kurven. Du kan også ringe på 30241616 og tag en snak med Heinz Hildebrandt om jobbet.

Læs mere om Hjørring IF og Vendsyssel FF’s talentsamarbejde her.

Nord Energi Arena set fra luften. Foto: Vendsyssel ff/Hjørring IF/Gistrup Film


Om Vendsyssel FF: Klubben er en dansk fodboldoverbygning fra den vendsysselske by Hjørring. Holdet er en overbygning på Hjørring IFs førstehold i fodboldafdelingen i NordicBet Liga. Hjemmebanen er Nord Energi Arena. Klubben spiller på Hjørring IFs spillelicens, der blev overtaget fra FC Hjørring. Kilde: Wikipedia

ANNONCE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here