Tillykke, Åge Hareide og landsholdet

Selv om sækken var "snørret" sammen på et tidspunkt, kom det danske landshold igen op til overfladen og hentede fortjent EM deltagelsen i hus. I høj grad landstræner Åge Hareides fortjeneste med hans menneskekundskab og taktiske defensive spil.

0
339

Åge Hareides indsats med det danske landshold er næsten at sammenligne med
tidligere landstræner Richard Møller Nielsen, der jo som bekendt stod i spidsen for det landshold, der hentede vores første og hidtil eneste EM titel hjem i 1992.

Deltagelsen er først og fremmest kommet hjem på en solid defensiv. Vi ser
her bort fra de to kampe mod Gibraltar.
Med en solid ankermand i målmand Schmeichel og et godt organiseret forsvar som næsten omfatter hele holdet lykkedes det trods håbløse mellemperioder at holde dampen oppe og nå målet – at komme til EM.

Jeg er glad for ikke, at skulle følge i fodsporene af succestræner Åge Hareide som landstræner. Peter Møller må have haft overbevisende argumenter overfor DBU’s bestyrelse, for at at skibe nordmanden af. Måske er det fordi man vil have en dansker til at stå i spidsen for holdet? Svaret blæser – endnu – i vinden.

Jeg forstår Åge Hareides bitterhed. Men Åge; glæd dig over din indsats som dansk landstræner. Det kunne ikke være flottere. Uanset udfaldet ved EM.

ANNONCE