ANNONCE
  • Hjørring IF / Vendsyssel FF søger træner med erfaring og mindst DBU A-træner licens som ungdomsudviklingstræner. Stillingen som ungdomsudviklingstræner kan evt. betragtes som en halvtidsstilling. Send dit cv til Heinz Hildebrandt, Dansk Træner Bureau, ccplayers@gmail.com, hvis du er interesseret i jobbet.
  • Træner søges til 1. hold i Sjællandsserien for kvinder. Send dit cv til Heinz Hildebrandt, Dansk Træner Bureau, ccplayers@gmail.com hvis du er interesseret i jobbet.
  • Træner søges til U14-hold i Mesterrække. Frederikssund U14.
    Klub søger træner evt. trænerduo til et talentfuld U14 hold i Mesterrækken. 1. holds truppen på ca. 20 spillere er en del af af årgangen. Spillerne er teknisk dygtige og klubben forventer en videreudvikling af disse drenge. Organisationen omkring holdet er i top. Træneren tilbydes dygtiggørelse via kurser, en tøjpakke. Honorar efter kvalifikationer.

Kontakt Dansk Træner Bureau og Heinz Hildebrandt på 3024 1616 eller mail ccplayers@gmail.com, hvis du passer det aktuelle job og vil høre nærmere om klub og hold.

ANNONCE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here