ANNONCE

Vi er endnu ikke helt i mål med vores hjemmeside, så bær over med os de næste par uger og skriv endelig til os med tip, ideer ros og ris.

Med vigtigheden af søgemaskinernes råden, gøren og laden har DTB nemlig besluttet sig for at hente sine artikler hjem fra blog-mediet Medium. Ikke fordi mediet var dårligt, men samtidig med, at det gav os muligheden for at opdateret designet og brugervenligheden, så gav det os også muligheden for at ‘hente’ vores egne ord hjem i egen fold.

På det nye site, bliver der også meget bedre mulighed for at indeksere og dermed søge på specifikke ord, så du meget lettere kan finde sider og emner frem, som kan interessere dig som læser! Og siden er naturligvis mobilvenlig.

Sidst, men ikke mindst fremtidssikrer det også mulighederne for at lave målrettede temaer og meget mere. Og siden er naturligvis mobilvenlig! Til glæde for dig, læseren!
Skulle du have nogle gode ideer eller tips til, hvordan vi kan gøre det hele bedre, så skriv endelig til os på info@ccplayers.dk

Mark Hildebrandt, kommunikationansvarlig, Dansk Træner Bureau

ANNONCE