ANNONCE

Så kom der endelig gang i VM. Der var spænding til det sidste i denne hæsblæsende kamp mellem Balkan — drengene og Alpejægerne. En af de markante spillere gennem tiderne Shaqiri scorede det sejrende mål, lige inden det 90. Minut på et sololøb fra midten af banen.

En dukkert af rang for serberne, som havde ført med en enkelt pind.

Efter sådan en kamp får jeg sulten tilbage. Selv om der er lidt skønhedspletter, der skal fjernes.

Nogle gange virker det som om folkene i VAR, det elektroniske overvågningssystem, er gået ud for at se kampen i virkeligheden. Brasiliens tilfældet er nævnt. Og i denne kamp var der to alpefolk, der tog fast livtag på en serber, og på den måde forhindrede ham i at heade til et indlæg. En grotesk situation som selv en halvblind kunne se. En svagtseende ville være spændt på udfaldet af denne brydekamp.

Med VAR skulle der være en mulighed for at lue ud i alle de unoder, der efterhånden foregår i dagens topfodbold. Det er bl.a. det ovenfor nævnte, film af skader, bevidst forsøg på at træde på modstanderens ankel, albuer i luftkampe, riven i trøjer, brydekampene ved hjørnespark.

Man må håbe på, at der kommer en konsekvens og straf ved alle disse uregelmæssigheder til gavn for det hurtige spil i dagens tophold.

Vi kan lære af håndboldspillet — kan FIFA også? Når dommeren fløjter lægger spilleren bolden på jorden og løber væk fra “gerningsstedet”. Ingen spillerdiskussion med dommeren. Det er trættende og dommeren ændrer jo ikke sin kendelse.

Mht Hareides konflikt med pressen, kan jeg kun tilslutte mig Hareide. Han og holdet gør deres bedste og har 4 point. Langt over forventning. Og det skal vi være glade for!


ANNONCE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here