ANNONCE

Mandag tog det danske landshold afsted med landstræner Åge Hareide i spidsen. Nu er det jo toppen af verdensfodbolden, der er samlet i Rusland. Derfor er der ikke nogen let modstander i de første kampe, hvor alle lande regner med at nå finalen.

Hvem er så outsideren denne gang. Sidst var det Costa Rica, der kom fra baghjul. Ukendt for os europæere. Det samme gælder Peru, som vi møder i vores første kamp og tidligere har mødt i Ålborg. Her endte resultatet lige. Men Peru har haft resultaterne på deres side og kun tabt få kampe det sidste års tid.

Vi er alle mennesker med følelser for ret og uret. Om man er spiller i serie 5 eller på landsholdet. Ingen kan lide at blive vraget af træneren. Det kunne Daniel Wass (tidligere Avarta, Rødovre), Bjelland og Bendtner heller ikke. Det er nu engang trænerens lod. Og det skaber man sig ikke venner ved.

Så det er noget man skal overveje, når man går ind i den branche. På alle niveauer skal træneren udelukke spillere. Der må nu engang kun være 11 mand på holdet.

Torsdag er jeg selvfølgelig plantet foran TV. Åbningskampen ved VM 2018 mellem Rusland og Saudi Arabien.

Det er min hensigt på denne hjemmeside www.dansktrænerbureau.dk at komme med en lille kommentar til den kamp jeg har set løbe hen over skærmen. Jeg ønsker dig et rigtig godt VM!

ANNONCE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here