ANNONCE

Find trænerjob gennem Dansk Træner Bureau: ccplayers@gmail.com

Åge Hareide har gjort det godt som landstræner for det danske fodboldlandshold. Vi — Danmark — har nu kvalificeret os til en play — off runde om at komme til VM i Rusland 2018.

Gode kampe af landsholdet har bragt os hertil. Bl.a. med en ny spillestil. Mere offensiv end tidligere og med flere lange bolde frem ad banen. Vi mindes Drillos stil med det norske landshold. Nå, ja Åge Hareide er jo også nordmand.

Men det har givet sejre og ingen nederlag i 9 kampe. En flot præstation i sig selv. Landstræneren har i en del kampe spillet med 2 høje angribere i front. Det i sig selv er ubehageligt for et forsvar. Det kræver flere forsvarsspillere og dermed mere plads til vores midtbanefolk.

Jeg så kampen mod Rumænien i søndags i Parken. Rumænerne spillede ikke dårligt. Men havde åbenbart den rigtige taktik for at kunne lukke af for Christian Eriksens langskud.

Selvfølgelig havde jeg håbet på dansk levende spil. Det udeblev, måske også på grund af modstanderne, men andre faktorer gjorde sig også gældende. Vores midtbane havde måske spist sig mæt i succes. William Kvist har reduceret sig selv til boldflytter og alt for lidt bevægelse, Delaney var helt anonym uden hverken fremdrift, langskud eller hovedspil, desuden skal alt for mange bolde gå gennem Christian Eriksen, der på grund af medspillernes ubevægelighed var alt for nem at dække op.

Durmisi og Sisto var gode lyspunkter. Sisto havde et godt dykkende langskud i kampens begyndelse og gode driblinger i kampe. Durmisi har også en pågående, hurtig spillestil.

Måske en kamp mere i Morten Olsen stil med boldflytteri end Åge Hareides stil med flere lange bold og færre afleveringer.

Bendtner er ikke god for landsholdet. Forhåbentlig en nødløsning i forbindelse med de øvrige angribere enten var skadede eller med gule kort, der ville forhindre deres deltagelse i play-off kampene. Hans løbepensum har aldrig været stort, men nu virker han også langsom, som da han fik en friløber med 10 meters forspring. Men blev hentet af en rumænsk forsvarspiller inden han fik skudt.

Hvis vi kommer med til VM, er der et par spillere (Kvist og Bendtner), der må få mere fart på, eller nøjes med at se kampene hjemme i fjerneren.

ANNONCE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here