ANNONCE

Det er ikke altid man synes at tingene sker på det rigtige tidspunkt.

Fyringen af Glen Riddersholm, træner hos superligaklubben AGF det seneste års tid, er et eksempel på dette. Efter at have vundet 5–1 over ny oprykkerne fra Helsingør skulle alt være fryd og gammen weekenden over. Eller måske til næste nederlag for AGF i den kommende i den næste superligakamp.

Men tingene var afgjort forinden — også inden kampen mod Helsingør. Trænerrokaden var på plads. Aftalerne mellem Lyngby og AGF var på plads og ifølge pressen forhandlet på plads gennem længere tid.

David Nielsen, som har gjort det godt i Lyngby, overtager det varme sæde i Århus klubben, som flittigt har skiftet ud på trænerposten gennem de sidste ti år, uden at resultaterne derfor er blevet bedre.

Et hvert hold har sit niveau. Og spørgsmålet med AGF er, om truppen er bedre end resultaterne indikerer. Man kan have sine tvivl, efter at så mange trænere er gået ud gennem svingdøren. Der er måske andre ting man skal se på i klubben — internt?

TRÆNERSKIFT I TIDE

Det var egentlig overskriften bagfra. Et trænerskift i utide.

Vi er nu så langt henne på efteråret, at trænerne skal gøre op med sig selv, om de vil fortsætte i klubben eller skifte græsset / kunstsstofbanen ud med et nyt underlag i en anden klub.

Det er jo ikke kun klubben, der afgør hvor længe de vil beholde træneren. Der er mange overvejelser at gøre. Det er dog bedre som træner at være på forkant med hensyn til et eventuelt trænerskift. Gå til bestyrelsen og få en snak om fremtiden, hvilke tanker de har gjort sig, hvilke tanker du som træner har gjort dig, har du fået den forventede opbakning i det daglige arbejde, har klubben levet op til de løfter i sad og aftalte i forhandlingsrummet.

Dansk Træner Bureau — grundlagt i 1986 — er en af de hjælpemidler du kan anvende til en sparring. Som du kan benytte, hvis du skal søge nyt trænerjob. En tilmelding er gratis. Men naturligvis skal der betales et honorar, hvis DTB finder et job til dig.

Dansk Træner Bureau er en hjælp til selvhjælp og kan bruges som en ekstra mulighed til at finde et job. Finder du selv en klub, skal du naturligvis ikke betale noget til DTB. Dvs. at du frit selv kan finde en klub.

Send en mail til ccplayers@gmail.com og få tilsendt tilmeldingspapir og prisliste over, hvilket honorar du skal betale ved en given formidling.

Hvis du vil have en snak som træner eller klubleder kan du kontakte mig på 3024 1616.

ANNONCE