DTB startede i 1986

Tilbage i 1986 havde DTBs stifter og nuværende indehaver, været aktiv i den danske fodboldverden igennem 4 årtier og til trods for et glimrende træner-CV med flere oprykninger bag sig, hang tilbudene ikke på træerne. Få år forinden, havde Heinz efter megen overvejelse og flere seriøse møder, afslået et tilbud fra en klub på allerhøjeste niveau. Det var derfor en speciel situation, at Heinz endte med at takke ja til Københavnsserieholdet, Hellas. Det var simpelthen, det bedste bud han havde fået. Klubben havde et formidabelt miljø, men det var sportsligt set, en blandet fornøjelse. Fx bragte trænergerningen i den københavnske klub, et comeback med sig for den, da 43-årige, tidligere landsholdsmålmand mellem stængerne. Så smal var truppen. Nyheden nåede da også de landsdækkende formiddagsavisers sportssider. Heinz havde fornemmelsen af, at den danske trænerkarrusel, for en relativ stor del af ansættelserne, baserede sig på tilfældigheder og hvad manden på gaden, have måttet hørt omkring ledige emner på markedet. Dansk Træner Bureau var født! Med opbakning fra hele familien, hustruen Lis og hans to sønner, Jim og Mark, blev trænerbureauet sat i søen. Til dato, har DTB formidlet trænere fra toppen af dansk fodbold i Superligaen til serie 6-hold.

The beginning of DTB/CCPlayers

Continental Coach & Players (in Danish: Dansk Træner Bureau) is founded 1986 by the owner, Heinz Hildebrandt. After having been footballer 25 years, among others joined the National Team of Denmark to the Olympic Games in Munich 1972, it was time to be coach. 15 years in different clubs and teacher 10 years at the coach education by the Danish Football Association.

Hvad tilbyder DTB?

Som træner, får du igennem DTB, en helt uforpligtende, ekstra mulighed. Ikke bare en tilfældig mulighed, men en seriøs partner, hvor du kun betaler et, på forhånd aftalt, beløb, hvis DTB formidler et job til dig. For klubbernes vedkommende, er der naturligvis tale om en seriøs partner, som kan levere emner til netop dét hold, du mangler en træner til. Fremfor at spørge din bedste ven, manden på gaden eller bageren nede på hjørnet, om de fx kender en god ynglingetræner., en træner 2. damesenior eller til 1. holdet i Jyllandsserien.

DTB beskæftiger sig udelukkende med fodboldrelateret formidling og tjenester. DTBs ekspertise er på det fodboldmæssige område og hér ønsker vi, at være dén ekstra mulighed, som gør livet lettere for både klublederen og trænerne i Danmark.

Det er DTBs kerne-DNA.

Vidste du at Heinz Hildebrandt har været DBU-instruktør igennem 10 år?

Udover sine 10 år som DBU-instruktør, 25 år som aktiv spiller på øverste niveau samt 15 år som træner med flere oprykninger i rygsækken. Heinz var træner for klubberne Glostrup IC, Rosenhøj, Avarta, Avedøre, Hellas og Køge Boldklub. Derudover har Heinz Hildebrandt også netværk til den  fodboldverdenen i både Tyskland, Norge og Sverige på øverste niveau.

Grib den ekstra mulighed og meld dig uforpligtende ind i Dansk Træner Bureau og forøg dine chancer for at finde job.

Velkommen til Dansk Træner Bureau. Indehaver Heinz Hildebrandt, tidligere landsholds-målmand, DBU-instruktør og divisionstræner for bl.a. Køge Boldklub og Avarta, har siden 1986 formidlet trænere til alle landets rækker fra serie 6 til Superligaen. Meld dig eller din klub ind i dag. Det er er gratis og uforpligtende så længe intet job eller træner er formidlet.

Copyright © Dansk Træner Bureau 1986-2015 · Webdesign by Futureline Media

GENVEJE
OM DTB
KONTAKT
Dansk Træner Bureau
Arnold Nielsens Boulevard 10, st.tv.
2650 Hvidovre
Mobil 3024 1616
Email info@ccplayers.dk