Her åbner snart en webshop med fodboldrelaterede tjenester

Glæd dig til at kunne købe advokatbistand og andre fodboldrelaterede tjenester. Det bliver ingen kæmpe webshop, men med få "varer" på hylden, som kan hjælpe både fodboldtræneren og klublederen til en lettere hverdag. DTB's motto og DNA ind til kernen.

Se webtv fra DTB-seminaret, hvor blandt andet højesteretsadvokat, Michael Nathan, holdt et spændende indlæg.

Det lille intime seminar, hvor godt 40 mennesker havde tilmeldt sig og mødt op i Hvidovre FCs klubhus, fik en oplevelse med udover det sædvanlige og ikke mindst uvurderlige input om fodboldverdenens mere vanskelige emner.

Udgiften til en advokat i den ypperste klasse kan være godt givet ud, når du laver din næste kontrakt.

Advokatbistand og hjælp fra samme til udfærdigelse af kontrakter, der er mere komplicerede end blot de gratis standardkontrakter, vil være nogle af de ydelser DTB vil kunne tilbyde, når fodbold-webshoppen kommer op og stå.

Grib den ekstra mulighed og meld dig uforpligtende ind i Dansk Træner Bureau og forøg dine chancer for at finde job.

Velkommen til Dansk Træner Bureau. Indehaver Heinz Hildebrandt, tidligere landsholds-målmand, DBU-instruktør og divisionstræner for bl.a. Køge Boldklub og Avarta, har siden 1986 formidlet trænere til alle landets rækker fra serie 6 til Superligaen. Meld dig eller din klub ind i dag. Det er er gratis og uforpligtende så længe intet job eller træner er formidlet.

Copyright © Dansk Træner Bureau 1986-2015 · Webdesign by Futureline Media

GENVEJE
OM DTB
KONTAKT
Dansk Træner Bureau
Arnold Nielsens Boulevard 10, st.tv.
2650 Hvidovre
Mobil 3024 1616
Email info@ccplayers.dk